Μάντζος στον Realfm 97,8: Το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαφορετικό είδος αντιπολίτευσης

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι “το ΚΙΝΑΛ έχει τον δικό του προγραμματικό λόγο και τον δικό του δρόμο στις εκλογές. Ο κ. Τσίπρας έκανε ένα κάλεσμα σε αυτό που ονομάζει προοδευτικοί δημοκρατικοί πολίτες, ξεχνώντας τις βασικές ιδεολογικές και πολιτικές διαφοροποιήσεις που υπάρχουν”.

“Εμείς και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουμε διαφορετικό είδος αντιπολίτευσης. Οι αιχμές στην ομιλία δεν είναι αιχμές στρατηγικού χαρακτήρα. Είναι δύο επισημάνσεις σε δύο σοβαρά ζητήματα, που είναι το ένα ο εμβολιασμός και η αντιμετώπιση της πανδημίας και το άλλο η αντιμετώπιση της παράνομης και βάρβαρης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία” πρόσθεσε.

“Εμείς και σε έναν μήνα αν γίνουν εκλογές θα είμαστε έτοιμοι. Απλώς λέω ότι όταν ο Πρωθυπουργός λέει ότι δεν θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο και δεν θα κάνει εκλογές αύριο, καλόπιστα τον πιστεύουμε” είπε χαρακτηριστικά.

“Είναι πολλοί οι μήνες μέχρι τις εκλογές, δεν κάνουμε ακροβασίες. Λέμε όμως ότι κάθε μέρα το Κίνημα δείχνει μια ανανεωμένη δυναμική” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ