Μάντζος στον Realfm 97,8: Η κοινωνία έχει ανάγκη για απαντήσεις, ειλικρίνεια και αυτοκριτική

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚΚινήματος ΑλλαγήςΔημήτρης Μάντζος.

«Η προεκλογική διαδικασία πρέπει να είναι πάνω σε πολιτικές ατζέντες και προτάσεις και όχι τοξικές αντιπαραθέσεις άνευ αντικειμένου. Όλο αυτό θα οδηγήσει στην ενίσχυση των άκρων. Και αν κάτι πρέπει να πάρουμε ως μάθημα από την οργή, τον θυμό, το βαθύ πένθος της κοινωνίας και όλων μας είναι η ανάγκη για απαντήσεις, για ειλικρίνεια, για αυτοκριτική και για την αλήθεια» είπε αρχικά.

«Οι ακροδεξιοί πραίτορες του κ. Μητσοτάκη έχουν επιδοθεί σε μια συστηματική επιχείρηση επίρριψης ευθυνών. Αντί να συζητήσουμε τα βασικά ερωτήματα: ποιος δεν εγκατέστησε το έργο, ποιος δεν ολοκλήρωσε τις συμβάσεις, ποιος παρέλειψε να επενδύσει στις υποδομές, τις ευθύνες των εταιρειών, της ΡΑΣ που σφύριζε αδιάφορα, του υπουργείου, να πάμε και επί του πεδίου. Πόσοι σταθμάρχες έπρεπε να είναι εκεί; Ποιος έκανε σταθμάρχη τον κατηγορούμενο;, πάμε σε θέματα που δεν σχετίζονται με το αντικείμενο» σημείωσε.

«Έχουν κατανοήσει οι υπουργοί που βγαίνουν επώνυμα και συζητούν για αλλότρια θέματα, τι ακριβώς έχει συμβεί και ποια είναι η ευθύνη της κυβέρνησης τους;» σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ