Μάντζος στον Realfm 97,8 για τουρκικές προκλήσεις: Περιμένουμε από την κυβέρνηση να εξακολουθήσει να διεθνοποιεί το ζήτημα

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8 και τους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚΚινήματος ΑλλαγήςΔημήτρης Μάντζος.

«Πρέπει να είμαστε με ενιαία φωνή στο εξωτερικό της χώρας, ειδικά όταν ζούμε σε περίεργες γεωστρατηγικές συνθήκες ειδικά με την Τουρκία. Βλέπουμε μια άνευ προηγουμένου κλιμάκωση της έντασης και της ρητορικής όχι μόνο από τον Ερντογάν» σχολίασε για τις τουρκικές προκλήσεις.

«Περιμένουμε από την κυβέρνηση να εξακολουθήσει να διεθνοποιεί το ζήτημα και ειδικά μέσα στην Ευρώπη» πρόσθεσε.

Για τις παρακολουθήσεις είπε ότι «πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση». «Πρέπει να λογοδοτήσει η ΕΥΠ κατά πόσο εφάρμοσε με στενά κριτήρια τον νόμο, κατά πόσο βρήκε σοβαρούς λόγους εθνικής ασφαλείας για να παρακολουθήσει τον κ. Ανδρουλάκη και τελικά τι προέκυψε από αυτή την υπόθεση και αν ο φάκελος υπάρχει».

«Δεν πήγαμε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να βρούμε συνήγορο υπεράσπισης. Είναι ο ανώτατος άρχοντας της χώρας και εγγυητής των ελευθεριών όλων των πολιτών. Το απόρρητο ως απόρρητο δεν μπορεί να το επικαλείται κανείς ενώπιον της Βουλής» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ