Μακάριος Λαζαρίδης στον Realfm 97,8: Οι ενστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία με την Γαλλία είναι υποκριτικές

Ο βουλευτής της ΝΔ και εισηγητής του κόμματος για τη συμφωνία με τη Γαλλία, Μακάριος Λαζαρίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

“Η συγκεκριμένη συμφωνία είναι ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο, μας κάνει όλους υπερήφανους και βάζει τη χώρα μας στο επίκεντρο των εξελίξεων στον τομέα της ευρωπαϊκής ασφάλειας” περιέγραψε.

“Οι ενστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποκριτικές, καθώς στην ουσία έχει οικοδομηθεί μια συμφωνία και κάποιες προμήθειες οπλικών συστημάτων, που έχουν τύχει της έγκρισης της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. Και έρχεται ως συνέχεια των επαφών του πρώην Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα τότε με τον κ. Ολάντ” πρόσθεσε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

“Σε θέματα εθνικά, η εθνική ομοψυχία είναι το ζητούμενο” υπογράμμισε.

Αναφορικά με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου είπε ότι “ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν γίνονται αποδεκτές απόψεις που βρίσκονται εκτός του αξιακού και ιδεολογικού συστήματος της ΝΔ και θα έλεγα παραπέμπουν σε εποχές διχασμού και ξεπερνούν τα όρια”.

“Εμείς χτίζουμε την Ελλάδα της επόμενης ημέρας και αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε με τοξικότητα ούτε με συνθήματα που δημιουργούν προβλήματα και παραπέμπουν σε ταραγμένες εποχές” συμπλήρωσε.

“Αυτή η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σε πλήρη αντίθεση με αυτή του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίο στο παρελθόν είχε καλύψει ακραίες, διχαστικές επιθέσεις εναντίον των ψηφοφόρων της ΝΔ με αναφορές όπως ο κ. Πολάκης για παράταξη δοσιλόγων και μαυραγοριτών. Τότε ο κ. Τσίπρας δεν έκανε απολύτως τίποτα” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ