“Λύγισε” ο Μανώλης Όθωνας: Η Φώφη έκλεινε το πρόβλημα στην ψυχή και το κορμί της

Με μεγάλη συγκίνηση μίλησε για τη Φώφη Γεννηματά, ένας από τους πιο στενούς της συνεργάτες, ο Μανώλης Όθωνας, ο οποίος ήταν διευθυντής του πολιτικού της γραφείου. Με “σπασμένη” φωνή περιέγραψε, μιλώντας στο MEGA, τις δύσκολες στιγμές

“Η Ελλάδα σήμερα θα ανοίξει μία μεγάλη αγκαλιά για να αποχαιρετίσει τη Φώφη. Αυτή η μεγάλη αγκαλιά είναι σαν την αγκαλιά που είχε η ίδια, που χωρούσε τα προβλήματα και τις αγωνίες των απλών ανθρώπων” ανέφερε, ζητώντας συγγνώμη για τη συναισθηματική φόρτιση.

“Η Φώφη διαχειριζόταν το πρόβλημά της με αυτή τη γνωστή μαχητικότητα αλλά και την απαράμιλλη αξιοπρέπεια. Δεν μας είχε βάλει, κανέναν από εμάς μέσα σε αυτό το πρόβλημα. Το έκλεινε το πρόβλημα στην ψυχή και το κορμί της και έδινε τη μάχη της χωρίς εμείς να είμαστε κοινωνοί ούτε να συμμετέχουμε… Ούτε καν είχαμε γνώση” συμπλήρωσε.

“Φύγαμε 3 το μεσημέρι και το απόγευμα μιλούσε στη Νέα Ιωνία. 6:50 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «σφαδάζω από τους πόνους, μάλλον είναι γαστρεντερίτιδα. Δεν θα μπορέσω να πάω στη Νέα Ιωνία, σας παρακαλώ διαχειριστείτε το, ζητήστε συγγνώμη από τον κόσμο, αλλά μου είναι αδύνατο. Μέχρι και την τελευταία ώρα είχε ένα βαρύ πρόγραμμα, όχι συνηθισμένο, βαρύ ακόμα και για ανθρώπους που χαίρουν άκρας υγείας. Δεν ζητούσε βοήθεια” ανέφερε ο κ. Όθωνας.

Ο ίδιος περιέγραψε τις δύσκολες ώρες της Φώφης Γεννηματά όταν εισήχθη στο νοσοκομείο.

“Γνωρίζω ότι την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, την επόμενη δηλαδή που μπήκε στον Ευαγγελισμό, όταν με φώναξε για να μου ανακοινώσει το πρόβλημα και να γράψουμε τη δήλωση, με την οποία αποχώρησε από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, τότε μου είπε ότι «Μανώλη, εγώ 14 χρόνια παλεύω. Το διαχειρίστηκα, το διαχειρίζομαι, τώρα μου ξέφυγε ο μπαγάσας, αλλά θα τον νικήσω πάλι, απλά δεν μπορώ να δώσω όλες τις μάχες μαζί. Μία – μία». Ήταν αποφασισμένη να παλέψει και να νικήσει” είπε φανερά συγκινημένος ο κ. Όθωνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ