LIVE – Η ομιλία Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Μουρούτσος», στην Δάφνη μιλάει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της εναρκτήριας συνεδρίασης της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη στην μεγάλη μας παράταξη, τη ΝΔ» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.

«Δαπίτισσες και Δαπίτες, θέλω να σας ευχαριστήσω για την θερμή υποδοχή σας. Είναι πάντα δυναμική και αντάξια στην πίστη των αρχών της παράταξής μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις νίκες που πετύχαμε, ήσασταν πάντα στην πρώτη γραμμή» τόνισε.

«Σήμερα είμαστε εδώ σε μία συγκυρία ιδιαίτερα σημαντική. Στη βουλή την επόμενη παρασκευή ψηφίζεται επιτέλους το ελεύθερο πανεπιστήμιο, που εσείς περιγράψατε πρώτοι από το 1977».

«Σε λίγο θα γιορτάσουμε μισό αιώνα δημοκρατίας και μαζί τα 50 χρόνια της ΝΔ. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι για αυτή τη διαδρομή προσφοράς».

«Ποιο είναι το κόμμα του αληθινού εκσυγχρονισμού και η σπουδαστική παράταξη που στα δύσκολα έμεινε ανυπότακτη, με ψηλά τη σημαία των μεγάλων μεταρρυθμίσεων στη Παιδεία.

«Είναι η ΝΔ το κόμμα που έβαλε και κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη, οδηγώντας την σε οικονομική ανάπτυξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ