Λεβέντης: Συμφωνούμε στη διαφάνεια του τηλεοπτικού χώρου, διαφωνούμε με τον σχεδιασμό – ΒΙΝΤΕΟ

Στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

«Συμφωνούμε στην διαφάνεια τηλεοπτικού τοπίου, διαφωνούμε στον σχεδιασμό της κυβέρνησης» σημείωσε κ. Λεβέντης προσθέτοντας ότι θα έπρεπε στα επιχειρηματικά σχήματα να μπορούν να συμμετέχουν, εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολιτιστικοί οργανισμοί, και η Εκκλησία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επανέλαβε ότι «δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τον Τσίπρα» επισημαίνοντας ότι «δεν έχω εντολή από τους ψηφοφόρους του κόμματος να κάνω συνεργασία με κανένα κόμμα».

 «Όταν μιλάς με ένα πολιτικό αρχηγό και με τον Πρωθυπουργό αυτομάτως δεν σημαίνει ότι θα συνεργαστείς κιόλας. Εγώ πάντως και στο σπίτι μου να έρθει και να κοιμηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, εγώ δεν πρόκειται να συνεργαστώ μαζί του» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε επίσης ότι υπάρχει σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης από (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ), ενώ την ίδια ώρα χρεώνουν, όπως είπε, την Ένωση Κεντρώων στον ΣΥΡΙΖΑ για να εξοντώσουν πολιτικά το κόμμα του.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Στις ευπαθείς ομάδες τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες – ΒΙΝΤΕΟ

Βούλτεψη: Η κυβέρνηση επέβαλε capital controls και στην ενημέρωση

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ