Λεβέντης: Έτοιμος ο Τσίπρας για την οικουμενική αλλά κάποιοι δεν τον αφήνουν – ΒΙΝΤΕΟ

“O Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος για την οικουμενική κυβέρνηση και δεν τον αφήνουν κάποιοι” δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: “Θα υπάρχουν θερμοκέφαλοι, σκληροί, φανατικοί που δεν εκτιμούν την σοβαρότητα της κατάστασης και κοιτoύν την καρέκλα.Τους παρακαλώ να σιωπήσουν αυτή την εβδομάδα που είναι μια κρίσιμη εβδομάδα. O Τσίπρας είναι έτοιμος για την οικουμενική και δεν τον αφήνουν κάποιοι τρελοί στον περίγυρό του.Ξέρει τι χρειάζεται στην οικονομία, στις συντάξεις, ξέρει πόσο σοβαρό είναι το προσφυγικό”.

Ερωτηθείς για τη συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ο οποίος σε συνέντευξή του χαρακτήρισε όνειρα θερινής νυκτός τα περί οικουμενικής, ο κ. Λεβέντης σημείωσε: “Kάποιοι θερμοκέφαλοι επιμένουν γιατί κοιτάζουν την καρέκλα αλλά είναι η ώρα να κοιτάξουμε τη χώρα και όχι την καρέκλα. Η σύνοδος υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει αυτή την αξία. Η καρέκλα, καρέκλα αλλά η χώρα,χώρα και η Ελλάδα πάνω από όλα. Εάν αυτή την ώρα ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας δείξουν μικροψυχία θα εξαφανιστούν από το χάρτη. Η ώρα αυτή χρειάζεται οικουμενική”. 

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι στην περίπτωση που σχηματιστεί οικουμενική η Ένωση Κεντρώων δεν επιθυμεί υπουργεία και ανέφερε ότι πρωθυπουργός μιας τέτοιας κυβέρνησης θα μπορούσε να είναι ο Γιώργος Προβόπουλος. 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Παππάς: Όνειρα θερινής νυκτός τα περί οικουμενικής

Λεβέντης: Γιατί αποχώρησα από το συνέδριο του Ποταμιού – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ