Λεβέντης: Δεν θα ήταν έξυπνο να γίνω δεκανίκι του Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θα ήταν έξυπνο από πλευράς μου να γίνω δεκανίκι του Τσίπρα και προς τιμήν του δεν μου το ζήτησε. Δεν μου είπε ποτέ: “θέλεις να μπεις στην κυβέρνηση;”» σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στη συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής.

«Η Εξεταστική Επιτροπή αυτή, δεν θα ήταν κακό, φυσιολογικά θα έπρεπε να την ψηφίσει κι η Ένωση Κεντρώων. Για να μάθουμε. Ό, τι είναι να μάθουμε δεν είναι κακό. Αλλά γιατί την επιμερίζετε μόνο στην περίπτωση του 2015;» επεσήμανε ο κ. Λεβέντης εξηγώντας γιατί το κόμμα του δεν θα στηρίξει την πρόταση της ΝΔ.

Ο Βασίλης Λεβέντης αναρωτήθηκε γιατί η ΝΔ ζητά εξεταστική για μια μόνο συγκεκριμένη μόνο περίοδο. «Τι ελπίδες έχετε, έτσι όπως το κάνετε επιλεκτικά; Μηδαμινές. Απλά για να γίνεται εδώ συζήτηση» είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Αντί να είμαστε στα καφενεία, είμαστε εδώ και συζητάμε περί της ιδέας του Μητσοτάκη να γίνει Εξεταστική» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αναφορικά με την κυβερνητική πρόταση για τη συνταγματική αναθεώρηση  που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξέφρασε τη διαφωνία του στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, αντιπροτείνοντας στην τρίτη ψηφοφορία να εκλέγεται Πρόεδρος με 160 ψήφους ενώ διαφώνησε και με το θέμα των δημοψηφισμάτων. 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Αντί να είμαστε στα καφενεία συζητάμε στη Βουλή… – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση του Γεωργιάδη με τον Κουίκ στη Βουλή

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ