Λαζαρίδης στον Realfm 97,8: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει υποσχεθεί στους Έλληνες πολίτες πράγματα που δεν θα μπορέσει να κάνει

“Είναι αλήθεια ότι έκθεση της Κομισιόν αποτυπώνει τι θα γινόταν στην οικονομία αν παρέμενε ο κ. Τσίπρας στην κυβέρνηση. Είναι μια φωτογραφία του χθες και δείχνει ακριβώς αυτό το οποίο σας είπα. Η εικόνα αυτή έχει ήδη αλλάξει αμέσως μετά τις εκλογές είδαμε όλοι την αντίδραση των αγορών στην προοπτική αντικατάστασης μιας κυβέρνησης που εφήρμοσε αυστηρή λιτότητα και εξαντλητική υπερφορολόγηση από μια κυβέρνηση με σοβαρό αναπτυξιακό πρόγραμμα” δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει υποσχεθεί στους Έλληνες πολίτες πράγματα που δεν θα μπορέσει να κάνει” ανέφερε.

“Θεωρώ αστείο να φέρνεις την Παρασκευή πριν κλείσεις τη Βουλή το ζήτημα του αφορολόγητου, που εμείς φέραμε την τροπολογία. Η ΝΔ δεν θέλει να συμμετάσχει σε επικοινωνιακά κόλπα και γελοίους τακτικισμούς του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να νομιμοποιήσουμε πολιτικά το όργιο των ρουσφετιών και των φωτογραφικών διατάξεων που φέρνουν τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή ” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ