Λαζαρίδης: Στο συνέδριο της ΝΔ ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμά του για την Ελλάδα

«Στο προσεχές συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στις 16 – 17 Δεκεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμά του για την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουν οι Έλληνες πολίτες» δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ τόνισε ότι αυτό περιλαμβάνει τη μείωση φορολογικών συντελεστών, σταθερό φορολογικό σύστημα, την άρση των ρυθμιστικών, χωροταξικών και άλλων γραφειοκρατικών εμποδίων για την υλοποίηση επενδύσεων, την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας, την επιστροφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε ομαλές συνθήκες λειτουργίας και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.

Αναφερόμενος στο μήνυμα των θεσμών προς την κυβέρνηση «ξεχάστε την καθαρή έξοδο», ο σύμβουλος επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη είπε: «Δεν χρειαζόταν να μας το πουν οι θεσμοί. Το έχει πει εδώ και πολύ καιρό ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος με μέτρα 5,1 δισ. ευρώ το 2018 και το 2019, με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. μέχρι το 2023 και διαρκή λιτότητα μέχρι το 2060».

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι «η ΝΔ, όχι μόνο πιστεύει στην ανάγκη να συμμετέχει τουλάχιστον το 50% των εργαζομένων στην απόφαση για να προκηρυχθεί απεργία, αλλά η εν λόγω τροπολογία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταδειχθεί ποιοι πιστεύουν πραγματικά στις μεταρρυθμίσεις και ποιοι εξυπηρετούν τα πιο αναχρονιστικά συντεχνιακά συμφέροντα».

Τέλος, ο κ.Λαζαρίδης, ερωτηθείς για τη χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για τη δεντροφύτευση των Λευκών Ορέων, που θα πραγματοποιήσουν τρεις περιβαλλοντικές οργανώσεις, κάτι που αποτελούσε επιθυμία του αείμνηστου πρώην πρωθυπουργού, ανέφερε ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προσφέρει στην πατρίδα και μετά το θάνατό του».

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ