Λάππας στον Realfm 97,8: Καρικατούρα η υπόθεση Παπαγγελόπουλου

«Όχι μόνο δεν θα είχαμε πολιτική ένταση αλλά δεν θα είχαμε και την υπόθεση Παπαγγελόπουλου που είναι μία υπόθεση καρικατούρα. Χθες είχαμε απόφαση δικαστικού συμβουλίου που λέει ότι η κ. Τουλουπάκη και οι εισαγγελείς διαφθοράς δεν έχουν υποπέσει σε κανένα παράπτωμα . Που είναι η ηθική αυτουργία του Παπαγγελόπουλου;», υποστήριξε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή “τεντιμπόηδες” με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής Σπύρος Λάππας στο ενδεχόμενο η δικαιοσύνη να είχε αποφανθεί νωρίτερα για την υπόθεση Novartis.

«Είναι τέτοιο το κλίμα που ζούμε, παρατηρούμε εντάσεις μεταξύ των μεγάλων κομμάτων που δημιουργούν ένα υπέδαφος ανορθόδοξων πρακτικών, αντιλήψεων και συμπεριφορών. Με προβληματίζει πάρα πολύ αυτό το ύφος και το ήθος της εκάστοτε εξουσίας. Κάτι που αρχίζει από τη δικαιοσύνη θα έπρεπε όλα τα πολιτικά κόμματα και οι υπουργοί να κάνουν μία δήλωση δύο σειρών: έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και αναμένουμε τις αποφάσεις της», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο αίτημα να εξαιρεθούν από μέλη της επιτροπής ο Παύλος Πολάκης και ο Δημήτρης Τσανακόπουλος, ο κ. Λάππας εκτίμησε ότι «ο κ. Πλεύρης και ο κ. Καραγκούνης επέμειναν κόντρα στη φιλοσοφία και στο γράμμα του Νόμου αλλά και στις αποφάσεις των δικαστηρίων. Είχαν λάθος, ήταν σφάλμα τεράστιο».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ