Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται φωνές που του έχουν ασκήσει κριτική

«Οι δικές μου απόψεις είναι από χρόνια γνωστές και τεκμηριωμένες. Συμπαρατάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Είναι προς τιμήν του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι μπορεί να δεχτεί φωνές που του έχουν ασκήσει έντονη κριτική»

Στην ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, αναφέρει: «Καθώς καταρρέει η εκλογική στρατηγική της ΝΔ, είναι φυσικό να ζητάει καταφύγιο στην συκοφαντία, τη διαστρέβλωση και την επιλεκτική ανάγνωση. Από την αρχή, διάλεξε να προσφέρει το φόβο στον ελληνικό λαό και θα συνεχίσει να το κάνει.

Τη στιγμή αυτή, υπάρχουν δυο προτάσεις εξουσίας στην Ελλάδα. Η μια του ΣΥΡΙΖΑ, που επιλέγει τη διαγραφή του χρέους, την άρση της λιτότητας και τα καθαρά χέρια στη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν είναι ούτε εύκολος, ούτε ανθόσπαρτος, ανοίγει όμως την προοπτική της κοινωνικής και εθνικής αναγέννησης. Η άλλη της ΝΔ που θα συνεχίσει να κάνει ότι της πει η τρόικα. Είναι ο δρόμος της φτώχειας και του εθνικού μαρασμού.

Οι δικές μου απόψεις είναι από χρόνια γνωστές και τεκμηριωμένες. Συμπαρατάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ στη μεγάλη προσπάθεια να υλοποιήσει το πρόγραμμά του. Είναι προς τιμήν του ΣΥΡΙΖΑ, ό,τι μπορεί να δεχτεί φωνές που του έχουν ασκήσει έντονη κριτική. Αυτή είναι η δύναμή του και γι’ αυτό θα κυβερνήσει τη χώρα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ