ΛΑ.Ο.Σ.:Ζητά παρέμβαση Μπαρόζο

Επείγουσα γραπτή ερώτηση προς Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Νίκος Σαλαβράκος, με θέμα τις δηλώσεις της επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. Κριστίν Λαγκάρντ, καθώς και άλλων αξιωματούχων, που αφορούν στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό. Με την ερώτησή του ζητά από τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο να παρέμβει ώστε να πάψουν να ασχολούνται με την Ελλάδα οι διάφοροι αξιωματούχοι, τουλάχιστον ενόψει της προεκλογικής περιόδου.       Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

«Οι δηλώσεις της κυρίας Λαγκάρντ σχετικά με την Ελλάδα, έχουν εξεγείρει ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Γενικότερα διαπιστώνεται, ότι διάφοροι αξιωματούχοι, ειδικοί ή ανίδεοι, σχετικοί ή άσχετοι, προβαίνουν συνεχώς σε διάφορες δηλώσεις σχετικά με την Ελλάδα που εξοργίζουν τον Ελληνικό λαό ενόψει και της προεκλογικής περιόδου.

Οι δηλώσεις αυτές δημιουργούν εντονότερους προβληματισμούς στους Έλληνες ψηφοφόρους, με κίνδυνο να εκτραπεί το εκλογικό Σώμα σε ανεπανόρθωτες για την Ελλάδα καταστάσεις. Φτάσαμε στο σημείο αυτό να αναβιώσουμε στην Ελλάδα κομμουνιστικά φαντάσματα.

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω,

Ερωτάται ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Μπαρόζο:

Είναι διατεθειμένος να παρέμβει ώστε να πάψουν να ασχολούνται με την Ελλάδα οι διάφοροι αξιωματούχοι, τουλάχιστον ενόψει της προεκλογικής περιόδου;».        

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ