Λαφαζάνης: Δεν μας αφορά η κεντροαριστερά

Λαφαζάνης: Δεν μας αφορά η κεντροαριστερά

Κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τις δυνάμεις που συγκροτούν τον χώρο της κεντροαριστεράς απέκλεισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η συμπαράταξη με τα κόμματα που έχουν αντιμνημονιακή κατεύθυνση.

«Δεν μας αφορά βεβαίως η Κεντροαριστερά. Είναι ένα άλλο ρεύμα, διότι σου λέει ο πολίτης ότι είναι κέντρο κτλ. Δεν είναι έτσι. Η Κεντροαριστερά είναι η άλλη όψη της νεοφιλελεύθερης μεταλλαγμένης σοσιαλδημοκρατίας. Είναι το ΠΑΣΟΚ και οι συγγενείς του δυνάμεις και δεν νομίζω ότι έχουμε καμία δυνατότητα συνεργασίας με αυτόν τον χώρο, ένας ΣΥΡΙΖΑ που θα έχει μια νέα αυξητική δυναμική και θα διαμορφώσει ένα αριστερό προοδευτικό μπλοκ και θα προχωρήσει σε δυναμικό πρόγραμμα και μια νέα πορεία της χώρας.

Το δικό μας πρόγραμμα είναι σαφές και η κατεύθυνση που θέλουμε να οδηγήσουμε τα πράγματα επίσης είναι σαφέστατη. Θέλουμε μια νέα αντιμνημονιακή, προοδευτική πορεία για τη χώρα, με ένα συνεπές, αντιμνημονιακό προοδευτικό πρόγραμμα. Θα κάνουμε συμμαχίες με όσους ακριβώς βρίσκονται σε αυτήν την κατεύθυνση».

 

Ακούστε το ηχητικό

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Βούλτεψη: Καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια

ΦΩΤΟ-Ο Κικίλιας στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στη Λέσβο

Κουίκ: Θα δοθεί φθηνό ρεύμα στους αγρότες;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ