Κυριάκος Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός επιχειρεί για ακόμα μια φορά να τρομοκρατήσει τον λαό

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«Ο πρωθυπουργός σήμερα, ως νέος Νοστράδαμος, μας μίλησε για τα επερχόμενα, που θα είναι η αστάθεια, η αβεβαιότητα, οι πόλεμοι, η κλιματική κρίση, οι φωτιές στην Καλιφόρνια, οι τεκτονικές αλλαγές και οι ανατροπές που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού» αναφέρει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, για την εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.

Κυριάκος Βελόπουλος: «Πυρά» στην κυβέρνηση για τις τράπεζες και την ακρίβεια

Και προσθέτει: «Ταυτόχρονα μας μίλησε για ένα τοπίο με γεωστρατηγικές μεταβολές, αλλαγές ζωνών επιρροής, ακολουθώντας την τακτική του φόβου και του τρόμου στην λογική Μακιαβέλλι».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο πρωθυπουργός «επιχειρεί για ακόμα μια φορά να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, αναμασώντας την τρομολαγνεία, χωρίς όμως να απαντά σε ένα λογικό ερώτημα: Τι θα κάνει για όλα αυτά; Μπορεί να μας πει τι θα κάνει ο πρωθυπουργός; Γιατί δεν μπορεί απλά να φοβίζει και να τρομάζει τον ελληνικό λαό. Δεν μπορεί να μιλάει για γεγονότα που έρχονται, με τρόμο και φόβο για να είναι πισθάγκωνα δεμένος ο ελληνικός λαός. Ούτε ο Νοστράδαμος είναι ούτε ο Μακιαβέλλι. Πρωθυπουργός της χώρας είναι», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.