Κυριάκος Πιερρακάκης: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Κιλκίς βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος είναι προσκεκλημένος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Γεωργαντά. Το μεσημέρι του Σαββάτου συναντήθηκε με μέλη της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς και αμέσως μετά με τους δημάρχους Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, και Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη.

Μετά τη συνάντηση, που έγινε στον εξωτερικό χώρο του καφέ Τρυποκάρυδος, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έκανε μία έκπληξη στον Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος αύριο έχει τα γενέθλιά του. Παρουσιάστηκε με μία τούρτα γενεθλίων, την οποία άφησε μπροστά στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο οποίος ξαφνιάστηκε ευχάριστα από την έκπληξη. Ο κ. Πιερρακάκης έσβησε το κεράκι και οι παρευρισκόμενοι του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Σύμφωνα με το eidisis.gr, που δημοσιεύει και σχετικό βίντεο, ο ιδιοκτήτης του καφέ είχε μάθει πως αύριο είναι τα γενέθλια του υπουργού, εκμεταλλευόμενος τη θετική πλευρά της ψηφιακής εποχής. Από κοντά και ο κ. Γεωργαντάς που δήλωνε πως είχε άγνοια και η τούρτα δεν ήταν προσχεδιασμένη!

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.