Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιστρέφει από αύριο στις περιοδείες μετά το αρνητικό τεστ κορονοϊού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει από αύριο (Τρίτη, 6 Ιουνίου) στις περιοδείες ενόψει των εκλογών, μετά το αρνητικό τεστ κορονοϊού, στο οποίο υπεβλήθη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρνητικός στο τεστ κορονοϊού – Η ανάρτηση στο instagram

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ διαγνώστηκε με κορονοϊό την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουνίου, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει το ταξίδι του στο Άγιο Όρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ -ΜΠΕ πρώτος σταθμός των επισκέψεων του κ. Μητσοτάκη θα είναι αύριο η Νέα Ιωνία, ενώ την Τετάρτη θα μεταβεί στην Καβάλα, την Θάσο και την Δράμα.

Σε ανάρτηση που έκανε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «ανέβασε» μία φωτογραφία με το αρνητικό τεστ με λεζάντα «Στα καλά νέα της ημέρας».

Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε σχετικό βίντεο που είχε δημοσιεύσει την Παρασκευή σημείωνε τα εξής: «Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα. Έχουν ενίοτε, όμως, και ένα τίμημα. Σήμερα, έκανα το τεστ του covid. Είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο ‘Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ