Κυριάκος Μητσοτάκης: Έκανε την τρίτη δόση εμβολίου

Την τρίτη δόση εμβολίου έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που κάλεσε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να σπεύσουν να κλείσουν ραντεβού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό του στο στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας στο Μαρούσι απηύθυνε έκκληση να ακούσουμε τους ειδικούς.

Όπως τόνισε:

Κυριάκος Μητσοτάκης εμβόλιο

“Μόλις ολοκλήρωσα την 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid-19, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών και θα παρακαλούσα όλες και όλους να κάνουν το ίδιο, είτε όσον αφορά στην 3η δόση είτε πρωτίστως όσον αφορά αυτούς οι οποίοι ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί.

Διότι πια τα δεδομένα είναι τόσο εμφατικά που δεν επιτρέπουν καμία αμφισβήτηση ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης εμβόλιο
Ο Πρωθυπουργός στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο “Προμηθέας” για να εμβολιαστεί

Ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε: “Εννέα στους δέκα συμπολίτες μας, οι οποίοι βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι είναι ανεμβολίαστοι και ένας πολύ μεγάλος αριθμός των συμπολιτών μας που χάνει τη ζωή του κάθε μέρα, είναι και αυτοί ανεμβολίαστοι.

Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιασμός
Ο Πρωθυπουργός έλαβε την τρίτη δόση εμβολίου στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο “Προμηθέας”

Ας ακούσουμε, επιτέλους, τους επιστήμονες. Ας δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Ας σπεύσουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας συνολικά.

Να προστατέψουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας, αυτούς που αγαπάμε και το κοινωνικό σύνολο” ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε λάβει την πρώτη δόση εμβολίου στις 27 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο “Αττικόν” και την επαναληπτική δόση στις 18 Ιανουαρίου πάλι στο ίδιο νοσοκομείο.

Πηγή φωτό: IN TIME

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.