Κυρανάκης στον Realfm: Άπιαστο όνειρο να κάνουμε 50.000 εμβολιασμούς με τον κ. Πολάκη υπουργό Υγείας

“Επιβεβαιώνεται αυτό που είχε πει ο ίδιος ο κ. Παππάς σε συνομιλία του με τον κ. Μιωνή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί σαν μαγαζί” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτό που έχει σημασία να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι προ δεκαετιών και το ΠΑΣΟΚ και πιο πρόσφατα η αριστερά έχουν προσχωρήσει σε στρατηγικές θέσεις που πάντα υποστήριζε η ΝΔ. Η Ευρώπη είναι μια από αυτές, η θέση της ΝΔ για την ευρωπαϊκή ένταξη ήταν πάντα ίδια και θα συνεχίσει να είναι. Η αριστερά και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν στάση και προσχώρησαν στις δικές μας θέσεις” σημείωσε.

“Σε μια εβδομάδα θα έχουμε φτάσει τους 6 εκατ. εμβολιασμούς, γίνονται πάνω από 100.000 εμβολιασμοί την ημέρα. Ο κ. Τσίπρας όταν λέγαμε για ποσοστά της τάξης των 50.000 εμβολίων την ημέρα, έλεγε ότι αυτά τα νούμερα είναι άπιαστα. Τώρα λοιπόν είναι διπλάσια από αυτά που εκείνος θεωρούσε άπιαστα, ίσως για την διαχειριστική ικανότητα της δικής του κυβέρνησης. Έχοντας για παράδειγμα στο μυαλό του για υπουργό Υγείας τον κ. Πολάκη. Όντως με τον κ. Πολάκη υπουργό Υγείας θα ήταν άπιαστο όνειρο να κάνουμε 50.000 εμβολιασμούς την ημέρα. Άρα λοιπόν προχωράμε γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβει ότι η ταχύτητα των εμβολιασμών και η συνολική διαχείριση της πανδημίας δεν είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης που τον συμφέρει, δεν είχε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης που μπορεί να πετύχει έστω και λίγο πειστικά, ως προς τον ελληνικό λαό, να παρουσιάσει μια εικόνα ότι εκείνος θα τα έκανε καλύτερα. Κανένας στην Ελλάδα δεν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκανε καλύτερα. Σήμερα, έχουμε τον κ. Σαρλ Μισέλ να έρχεται και να διαπιστώνει ότι σε επίπεδο ψηφιακής διακυβέρνησης και πιστοποιητικού η Ελλάδα είναι πολύ πιο μπροστά από άλλες χώρες. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και δεν είχαμε συνηθίσει να τα βλέπουμε την προηγούμενη δεκαετία” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ