Κυρανάκης στον Realfm 97,8: Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προστατεύει τον Ρουβίκωνα

“Ο τρόπος που έχει διαχειριστεί το ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιτρέπει στον αστυνομικό να κάνει τη δουλειά του”, είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Οι αστυνομικοί φοβούνται να κάνουν τη δουλειά τους γιατί όταν πάνε να κάνουν συλλήψεις, προσαγωγές ή να κάνουν αυτοάμυνα υπάρχουν συνεχείς ΕΔΕ. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα περιπολικά, τον εξοπλισμό, τα αλεξίσφαιρα με τόσα ζητήματα που στην πράξη δεν τους επιτρέπουν να κάνουν τη δουλειά τους. Και υπάρχει και μία γενικότερη αίσθηση ότι ο καθένας σε αυτή την πόλη μπορεί να κάνει ότι θέλει, υπάρχει το άσυλο, υπάρχει το ‘έλα Ρουβίκωνα και κάνε ότι θέλεις και μετά η υπουργός του Ρουβίκωνα θα σε υπερασπιστεί’. Την άκουσα με έκπληξη να είναι ουσιαστικά μάρτυρας υπεράσπισης του Ρουβίκωνα για το χθεσινό επεισόδιο. Είναι κατά συρροή εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι. Ο Ρουβίκωνας έχει πάει σε όλες τις πρεσβείες της Ελλάδας για όλες τις χώρες και έχει κάνει επιθέσεις” σημείωσε ο κ. Κυρανάκης και πρόσθεσε:

“Η αίσθηση του ό,τι ο καθένας κάνει ότι θέλει, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να τιμωρούνται, πολίτες, καταστηματάρχες, αστυνομικοί, αλλά ο Ρουβίκωνας μπορεί να έρχεται να πετάει τρικάκια, μολότοφ, να κάνει επιθέσεις και να φεύγει ήσυχος. Υπάρχει σχέση προστασίας του Ρουβίκωνα. Δεν ξέρω αν είναι δικοί τους ή κάποιου άλλου, δεν ξέρω ποιου είναι ο Ρουβίκωνας. Αυτό που ξέρω είναι ότι τους προστατεύει το υπουργείο, έχει γίνει υπουργείο Προστασίας του Ρουβίκωνα. Όλοι οι άλλοι τιμωρούνται. Ο Ρουβίκωνας όταν κάνει παράνομες πράξεις δεν τιμωρείται, άρα προστατεύεται. Αυτό λέγεται πολιτική ανοχή, λέγεται πολιτική βούληση στη δράση του Ρουβίκωνα. Δεν ξέρω ποιου είναι ο Ρουβίκωνας, πάντως προστατεύεται πάρα πολύ αποτελεσματικά και από την κ. Γεροβασίλη και παλαιότερα από τον κ. Τόσκα”.

“Ας πάμε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, στις γειτονιές που δεν αισθάνονται ασφάλεια να κυκλοφορήσουν στους δρόμους που κάποτε μπορούσαν. Ρωτήστε τους πατεράδες εάν αφήνουν τις κόρες τους να πάνε στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια το βράδυ. Εκεί πέρα για να περάσεις θέλεις διαβατήριο. Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.