Κυρανάκης για Φίλη: Τώρα ανακάλυψαν τι περιλαμβάνει το 4o μνημόνιο όσοι το ψήφισαν; – Η απάντηση του πρώην υπουργού

Τις δηλώσεις πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη για το μνημόνιο και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Καστελλόριζο, σχολίασε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

“Επιτέλους, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ομολογούν, πλέον, την αλήθεια. Ότι τα πανηγύρια του κ. Τσίπρα για καθαρή έξοδο αποτελούν μια ακόμη κοροϊδία, καθώς τον Αύγουστο τελειώνει η χρηματοδότηση, αλλά όχι τα μέτρα. Αλήθεια, όμως: Τώρα ανακάλυψαν τι περιλαμβάνει το τέταρτο Μνημόνιο όσοι σήκωσαν το χέρι και το ψήφισαν; ” τόνισε ο κ. Κυρανάκης.

Στις δηλώσεις του κ. Κυρανάκη απάντησε ο βουλευτής Α΄ Αθήνας και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. “Είναι λογικό, η ΝΔ, η παράταξη που δεν μπορεί να διανοηθεί άλλο μέλλον για τη χώρα πέρα από αυτό των μνημονίων, της λιτότητας, και των κοινωνικών ανισοτήτων να μη μπορεί να παρακολουθήσει και να συμβάλει στον αναγκαίο διάλογο για την έξοδο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα με την κοινωνία όρθια και με σύγκλιση της ελληνικής με την ευρωπαϊκή οικονομία” επισημαίνει ο κ. Φίλης και προσθέτει: “Αυτός ο διάλογος, όμως, το θέλει δεν το θέλει η ΝΔ, είναι οξυγόνο για την κοινωνία και στοιχείο της δημοκρατικής ταυτότητας της Αριστεράς. Και θα γίνει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ