Κύκλοι Παπαγγελόπουλου: Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η πραγματική σκευωρία – Θα αποδείξω ότι η Ράικου λέει ψέματα

Του Φοίβου Κλαυδιανού

“Αυτή είναι η πραγματική σκευωρία” σχολιάζουν κύκλοι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης σχετικά με την πρόταση της ΝΔ να συσταθεί επιτροπή προανακριτικής εξέτασης εις βάρος του.

Μάλιστα, λένε ότι τις επόμενες μέρες ή και ώρες ο κ. Παπαγγελόπουλος, όχι απλά θα απαντήσει σε όσα ισχυρίζονται εναντίον του από την πλευρά της ΝΔ, αλλά και ότι θα αποδείξει ότι όλα όσα καταθέτει η τέως εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράικου είναι ψέματα.

ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική: Η ΝΔ δεν έχει μάθει τίποτα από το δεξιό ρεβανσιστικό παρελθόν της

Ανακοίνωση για την πρόταση σύστασης ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

“Η ΝΔ επιβεβαιώνει πως δεν έχει μάθει τίποτα από το δεξιό ρεβανσιστικό παρελθόν της. Συνεχίζει με ακόμα ένα επεισόδιο την άθλια πλεκτάνη συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis και στοχοποίησης των πολιτικών της αντιπάλων που το ανέδειξαν.

Με μοναδικό της στόχο να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, συστήνει Επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για δήθεν παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου σε αυτή. Βασίζει την προανακριτική σε έωλες μαρτυρίες δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι όμως ελέγχονται και οι ίδιοι από τη Δικαιοσύνη για τους χειρισμούς τους στην ίδια υπόθεση.

Δεν πρόκειται μόνο για μία γελοία προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το υπαρκτό σκάνδαλο Novartis. Πρόκειται και για ξεκάθαρη επιχείρηση τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών που ζητούν την άσκηση ποινικής δίωξης ενός πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζουν τις έρευνες τόσο για δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, όσο και για δεκάδες μη πολιτικά πρόσωπα.

Η προανακριτική παρωδία ωστόσο θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της. Θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία, όχι μόνο για να επιβεβαιωθεί η πλεκτάνη που στήνει η ΝΔ, αλλά και για να μάθει το πανελλήνιο ποιο ακριβώς είναι το σκάνδαλο Novartis, ποιοι έβαλαν τις υπογραφές τους στα υπερκέρδη της εταιρίας στα χρόνια των μνημονίων και πόσο τελικά στοίχισε στη Δημόσια Υγεία και στους φορολογούμενους πολίτες”.

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.