Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε σημερινή του συνέντευξη ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο, ακυρώνοντας το νέο αφήγημα του Μαξίμου», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βελόπουλος υποδαυλίζει το μίσος και την ένταση

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι «ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης που εκφράζεται από τη ρητορική των κ.κ. Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη και συμπεριλαμβάνει στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της ΝΔ των 500 εκατομμυρίων ευρώ χρέους, υμνήτρια του Κασιδιάρη, τολμά να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ψαρεύει ψήφους σε θολά νερά». Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε σημερινή του συνέντευξη ξεκάθαρα αρνήθηκε οποιαδήποτε ακροδεξιά ψήφο, ακυρώνοντας το νέο αφήγημα του Μαξίμου».

Την ίδια στιγμή αφήνουν αιχμές για τους υποψήφιους της Νέας Δημοκρατίας, αναφέροντας ότι «μόλις προχθές η κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια την στόχευση που είχε η συμπερίληψη του Φρέντι Μπελέρη στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ