Κρανιδιώτης στον Realfm 97,8: Οι φυλακές δεν είναι Airbnb για να διαλέγει ο κρατούμενος πού θα πάει

“Οι φυλακές δεν είναι Airbnb για να διαλέγει ο κρατούμενος πού θα πάει. Δεύτερον, ο κ. Κουφοντίνας άκουσα ότι καθυστέρησαν να του δώσουν κάποια έγγραφα, αυτό αν έγινε είναι λάθος και θα πρέπει να ελεγχθούν. Τα έχει πάρει εδώ και κάποιες ημέρες, ακόμα και ο διάβολος αν είναι κρατούμενος έχει δικαιώματα” δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Είναι δικαίωμα του κ. Κουφοντίνα να κάνει αντιρρήσεις κατά της εκτέλεσης. Αρμόδιο για την εκδίκαση των αντιρρήση μιας μεταγωγής δεν είναι ούτε το πεζοδρόμιο, ούτε τα κόμματα, ούτε εσείς ούτε εγώ. Είναι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του τόπου κράτησης. Άκουσα τη δικηγόρο του να λέει κάτι πρωτοφανές, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προσέφυγε, γιατί λέει είναι ένα μικρό τοπικό πρωτοδικείο, το οποίο δεν θα αντισταθεί στη δύναμη του κράτους, κάπως έτσι. Δηλαδή πόσο μεγάλο θα έπρεπε να είναι το πρωτοδικείο για να το κάνει; Αυτό αποτελεί και προσβολή για τους δικαστές” συμπλήρωσε.

“Αυτό το οποίο υποκρύπτεται, ή μάλλον δεν υποκρύπτεται είναι ολοφάνερο από κάποιες δηλώσεις που έχουν γίνει και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς ένα κομμάτι της Αριστεράς τελικά, αυτό που λιγουρεύεται και γουστάρει, για να σας το πω πειραιώτικα, είναι τη δράση του Κουφοντίνα και δεν είναι τα δικαιώματα του που υπερασπίζεται. Είναι βαρύ αυτό που λέω αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Τέτοιες αποστροφές λόγου, οι οποίες δικαιολογούν τα εγκλήματά του γιατί σκότωνε Δεξιούς, που είναι κακοί οι Δεξιοί και είναι καλοί οι Αριστεροί, τα βρίσκω κωμικά. Δηλαδή ο Ρουπακιάς είναι στη φυλακή γιατί σκότωσε έναν και εκεί είναι η θέση του, αυτός που σκότωσε 11; Για αυτόν τι πρέπει να πούμε; Ο ένας είναι φασίστας και ο άλλος τι είναι; Αυτός που μόνος του δικάζει και εκτελεί τόσους αθώους ανθρώπους” περιέγραψε ο κ. Κρανιδιώτης.

Σχετικά με τα μέτρα σχολίασε ότι “όλοι εμείς μέσα και η Αριστερά στα πεζοδρόμια να κάνει διαδηλώσεις χωρίς να ελέγχεται από κανέναν και να παρεμποδίζεται. Εγώ και εσείς δεν μπορούμε να βρεθούμε με πέντε φίλους για να φάμε και να πιούμε και καλά κάνουμε για να προστατευτούμε αλλά μπορούν να μαζευτούν 500, 1000 φίλοι του Κουφοντίνα ή το ΠΑΜΕ ή ενώσεις των αριστερών φοιτητών που θέλουν να καταργήσουν τον νόμο που ψηφίστηκε”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ