Κουβέλης: Δεν χρειάζεται ανασχηματισμός

Κουβέλης: Δεν χρειάζεται ανασχηματισμός

Εξάντληση της τετραετίας από την τρικομματική κυβέρνηση βλέπει ο Φώτης Κουβέλης και τάσσετα κατά ενός ενδεχόμενου ανασχηματισμού, θεωρώντας ότι δεν θα προσφέρει τίποτα στην παρούσα φάση.

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστηρίζει ότι όλες οι αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται έπειτα από εξαντλητικό διάλογο, επισημαίνοντας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι μονοκομματική κα ζητά σύγκρουση με κατεστημένα συμφέροντα και αντιλήψεις.

Ο κ. Κουβέλης θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει επιτύχει στη βασική αποστολή της και τώρα πρέπει να ρίξει το βάρος της στις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, στην αντιμετώπιση της ανεργίας και την εκκίνηση της αναπτυξιακής-παραγωγικής διαδικασίας.

Αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν κατανοεί τις θέσεις, το πολιτικό του σχέδιο και τη μεταρρυθμιστική πολιτική του και ασκεί έντονη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα επισημαίνοντας ότι «δεν γίνεται να είσαι ταυτόχρονα θαυμαστής και του μοντέλου Τσάβες και του μοντέλου Ομπάμα. Δεν γίνεται να μιλάς για μερκελιστές και ύστερα από λίγο να συναντιέσαι μετά βαϊων και κλάδων με τον κ Σόιμπλε».

 

Πηγή: Τύπος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ