Κουτσούμπας: Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή – Θα βρεθούμε μπροστά στους αγώνες

Συνεχίζεται η δυναμική ανόδου του ΚΚΕ, σχολίασε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας στην πρώτη δήλωση του για το εκλογικό αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. «Για το σημερινό αποτέλεσμα φαίνεται ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή, ευκαιριακή», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Πηγές ΚΚΕ για exit poll: Δείχνουν δυναμική ανόδου

Παράλληλα εξήγησε ότι το ΚΚΕ καταγράφει άνοδο σε ψήφους αλλά μείωση σε έδρες εξαιτίας του νόμου. «Με βάση το αποτέλεσμα έχουμε αύξηση σε ποσοστό και σε ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου. Το ποσοστό του ΚΚΕ είναι 7,7% με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους ενώ η μείωση που παρατηρείται σε βουλευτές οφείλεται στον καλπονοθευτικό νόμο της ΝΔ που κλέβει τις βουλευτικές μας έδρες», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Οι βουλευτές που εξέλεξε το ΚΚΕ θα βρεθούν την επόμενη μέρα εκεί που έχουν υποσχεθεί, μπροστά στους αγώνες, δίπλα στους εργαζόμενους στις λαϊκές δυνάμεις στην νεολαία», υπογράμμισε ο γ.γ. του ΚΚΕ.

Επιπλέον ο Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε: «Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για τον λαό μας. Το ΚΚΕ θα κάνει από αύριο πράξη τη δέσμευση του ότι θα βρεθεί στο μετερίζι μίας μαχητικής λαϊκές αντιπολίτευσης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ