Κουντουρά: Με τιμά να αγωνιστώ για τη χώρα μας στην Ευρωβουλή

Τις ευχαριστίες της προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό της και την τιμή να εκπροσωπήσει τη χώρα στην Ευρωβουλή, εξέφρασε η υπουργός Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά, με δήλωσή της από τη Βηρυτό του Λιβάνου, όπου βρίσκεται σε επίσημη κυβερνητική αποστολή για την τριμερή συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Λιβάνου.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές:

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη του. Με τιμά ιδιαίτερα που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ για να εκπροσωπήσω την χώρα μας στην Ευρωβουλή.

Στην κοινή πορεία μας, πετύχαμε να αλλάξουμε την Ελλάδα, να βγούμε από τα μνημόνια, και να την κάνουμε πρωταγωνίστρια στον τουρισμό, με διεθνή αναγνώριση για το έργο μας, με βραβεύσεις και διακρίσεις από παγκόσμιους οργανισμούς.

Με σκληρή δουλειά, φέραμε ιστορικά ρεκόρ αφίξεων, περισσότερους από 33 εκατομμύρια επισκέπτες, απογειώσαμε τα έσοδα, δημιουργήσαμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, προσελκύσαμε μεγάλες επενδύσεις, και συμβάλλαμε στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ξεχωριστά, που βοήθησαν στην επιτυχία αυτή, και που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η πατρίδα μας να ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας της.

Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη, τον κοινό αγώνα μας μέσα από την Ευρωβουλή για να ενισχύσουμε τη δύναμη της Ελλάδας που γύρισε σελίδα, ώστε να πρωταγωνιστήσει στις αλλαγές για μία Ευρώπη πιο δημοκρατική, πιο δίκαιη και ανθρώπινη, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους και τις γενιές που ακολουθούν».ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ