Κουμουτσάκος για τη Θεία Κοινωνία: Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media και όχι μόνο για την απόφασή του να κοινωνήσει, ο Γιώργος Κουμουτσάκος τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Twitter. Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης εξέφρασε τη λύπη του που “μια αυθόρμητη επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου προκάλεσε θέμα” και υπογράμμισε ότι “προτρέπει όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας”.

Δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Κουμουτσάκος:

“Άδειασμα” Χαρδαλιά στον Κουμουτσάκο για τη Θεία Κοινωνία – ΒΙΝΤΕΟ

“Άδειασε” τον Γιώργο Κουμουτσάκο ο Νίκος Χαρδαλιάς, όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης να κοινωνήσει την Πέμπτη σε εκκλησία του Νέου Ψυχικού, εν μέσω “έκρηξης” κρουσμάτων κορονοϊού, ιδίως στην Αττική. “Θα σας μιλήσω από καρδιάς . Όλοι Χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας”, απάντησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Ο κ. Κουμουτσάκος παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια έλαβε τη Θεία Κοινωνία. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, την ώρα που ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία, οι ιερείς δεν φορούν μάσκα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ιστοσελίδα romfea.gr, που εξειδικεύεται στα εκκλησιαστικά θέματα, σημειώνοντας μάλιστα ότι η κίνηση αυτή του κ. Κουμουτσάκου αποτελεί απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη για τη Θεία Κοινωνία.

σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.