Κούλογλου: Ποτέ δεν είπα ότι υπήρχε συμφωνία κυβέρνησης – Καλογρίτσα – ΒΙΝΤΕΟ

Εξηγήσεις για την χθεσινή του δήλωση, έδωσε σε νέα του συνέντευξη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες και τον Καλογρίτσα.

«Ρωτήθηκα για τις τηλεοπτικές άδειες και το αποτέλεσμα μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε: «Είπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό παιχνίδι και να μαζέψει χρήματα. Αυτά τα πέτυχε ή δεν πέτυχε. Προφανώς θα ήθελε, ένα από τα καινούρια κανάλια να μην έχει εχθρική στάση απέναντί της, όπως τα σημερινά».

«Ένα τέτοιο κανάλι, όχι τόσο εχθρικό, θα ήταν, πιθανότατα, του κυρίου Καλογρίτσα, ο οποίος είχε, παλιότερα, εκδώσει μία αριστερή εφημερίδα, είχε σχέσεις με την Αριστερά, γνωστά πράγματα δηλαδή», σημείωσε.

«Ποτέ δεν είπα αυτά που μου έβαλαν στο στόμα, ότι τάχα  υπήρχε συμφωνία κυβέρνησης – Καλογρίτσα, ή στελεχών της κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα», τόνισε ο κ.Κούλογλου.

«Σε αυτό το τηλεοπτικό σκέλος η κυβέρνηση απέτυχε, αλλά θεσμικά είναι κερδισμένη, γιατί από το αποτέλεσμα αποδείχτηκε πως το παιχνίδι παίχτηκε με πιο καθαρούς όρους», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Κούλογλου: Φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης

Προ ημερησίας: Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης και ΝΔ

Σφοδρή σύγκρουση για το υπερταμείο – Ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ