Κούλογλου: Φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης

«Ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή, ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους», δήλωσε ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

Ο κ.Κούλογλου, μιλώντας στον «Αθήνα 9.84»,  πρόσθεσε ότι: «φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά μέσα ενημέρωσης» και σημείωσε: «όταν η κυβέρνηση έχει όλα τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια μέσα φιλικά προσκείμενα».

«Η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της, που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για το δανεισμό του κ. Καλογρίτσα από την τράπεζα Αττικής, απάντησε ότι εάν ο εν λόγω επιχειρηματίας ήταν εναντίον της σημερινής κυβέρνησης θα είχε πάρει πιθανότητα την άδεια, γιατί θα είχε βρει τα χρήματα για αυτήν.

Αναφορικά με την τοποθέτηση Έτινγκερ ότι δέχεται προειδοποιήσεις πως η κυβέρνηση θέλει να καθυποτάξει τον Τύπο και τους καναλάρχες, ο κύριος Κούλογλου είπε: «Με ενοχλεί ότι δύο Έλληνες ευρωβουλευτές, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι, συμβουλεύουν τον Επίτροπο για θέματα που αφορούν τη χώρα μας».

Ο κ.Κούλογλου γνωστοποίησε επίσης την πρόθεσή του να καταθέσει σχετική ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο. «Είναι τελείως εξωθεσμικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για την αξιολόγηση εκτίμησε ότι όλα θα πάνε καλά με τη διαπραγμάτευση και ότι η Ευρώπη ζητά περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουρουμπλής για τις τηλεοπτικές άδειες: Κάποιοι θέλουν να ακυρωθεί ο διαγωνισμός

Κόντρα Βίτσα – Μπακογιάννη για τις τηλεοπτικές άδειες – ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρη η ανακοίνωση για την “αποχώρηση” του Καλογρίτσα

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.