Κούλογλου εναντίον Κασσελάκη: Νόμιζε ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους

«Πυρά» εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Στέλιος Κούλογλου. Όπως είπε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, «ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να διεκδικήσει τη θέση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απέναντι στον πρωθυπουργό διότι δεν γνωρίζει από πολιτική και πολιτικές καταστάσεις».

Όπως τόνισε ο Στέλιος Κούλογλου στο BEST TV, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε ότι θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο.

«Όταν είχε έρθει εδώ, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του είπαν κάποιοι συνομιλητές του να μην κάνει υπερβολικές προβλέψεις ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές, γιατί είναι μάλλον εξωπραγματικές αυτές οι προβλέψεις. Ο ίδιος είπε «εντάξει, το ξέρω, στον πρώτο γύρο έτσι θα είναι, αλλά στον… δεύτερο μπορώ να κερδίσω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούλογλου.

Δηλαδή, επισήμανε, «πίστευε ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους, επειδή αυτό είχε μάθει μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές».

Ερωτηθείς για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως ο πρόεδρος του κόμματος θα βρεθεί  αντιμέτωπος με νέους εσωκομματικούς τριγμούς.

«Ο άνθρωπος ακόμη και τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου να είχε, ακόμη και ο καλύτερος χαρακτήρας του κόσμου να είναι, που δεν είναι, είναι ένας χαρακτήρας οξύθυμος που έρχεται σε αντιπαράθεση κλπ, πάλι δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει ένα κόμμα, όταν δεν γνωρίζει τίποτα ούτε για το κόμμα, ούτε για την πολιτική γενικότερα στην Ελλάδα», τόνισε.

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση, επικαλούμενος «συγκεκριμένη πληροφόρηση», ότι «τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν τριγμοί στον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του Συνεδρίου. Το Συνέδριο θα έπρεπε κανονικά να είναι ενωτικό, θα υπάρξουν τριβές και ειδικά με τον κ. Πολάκη και με άλλα στελέχη».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ