Κούλογλου: «Δεν αποκλείεται η επιστροφή Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στην εκπομπή Evening Report, με τον Μάνο Νιφλή, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κούλογλου έκανε λόγο για εκτίμηση και όχι για πληροφορία.

«Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την επομένη της εκλογής του κ. Κασσελάκη, στην πραγματικότητα “αυτοκτόνησε” συλλογικά. Όχι ότι η κατάσταση ήταν καλύτερη πριν. Ήταν σε βαθιά κρίση. Ο κ. Κασσελάκης βάθυνε την κρίση την οποία “κληρονόμησε”. Αυτή η κρίση βαθαίνει όλο και περισσότερο, δεδομένου ότι η βασική υπόσχεση με την οποία εξελέγη, δηλαδή ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να την υλοποιήσει» ανέφερε αρχικά ο κ. Κούλογλου.

Στην συνέχεια, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπάρχει στον ορίζοντα σενάριο για την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα  στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι «από ό,τι έχω καταλάβει και χωρίς να έχω πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει αποκλείσει αυτήν την ιδέα. Τώρα, μένει να φανεί τι μορφή θα έχει, αν θα είναι απλώς μία παρέμβαση ή θα έχει μονιμότερο χαρακτήρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ