Κουίκ:«Καραμπινάτη ιστορία που πρέπει να ψάξει ο εισαγγελέας»

Κουίκ:«Καραμπινάτη ιστορία που πρέπει να ψάξει ο εισαγγελέας»

«Θα στηρίζαμε Τζιτζικώστα αν κατέθετε την κομματική του ταυτότητα» υποστήριξε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ μιλώντας στον Άκη Παυλόπουλο και τον Μάνο Νιφλή στον Realfm και συμπλήρωσε: «αν παραμείνει συνεπής στις δηλώσεις του κατά των μνημονίων και των μνημονιακών πολιτικών». Ο κ.Κουίκ επισήμανε ότι θα είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ δεν θα κατεβάσει υποψηφίους με τη σημαία του κόμματος αλλά «με την προβιά των λύκων, οι δήθεν ανεξάρτητοι, δεν τολμάνε να κατέβουν με τη σημαία της ΝΔ. Προτιμούν τον φερετζέ Ιωαννίδη, των δήθεν ανεξάρτητων. Η ΝΔ είναι κόκκινο πανί για τον κόσμο».

Αναφέρθηκε επίσης στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και είπε: «Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πολυμιλάει; Όταν έχει περάσει στο ΣΥΡΙΖΑ το μισό ΠΑΣΟΚ που το 2007 είχε ψηφίσει με τη ΝΔ τις συμβάσεις Σουφλία, τι να πούνε τώρα;» και σχολίασε: «Μπαίνει σε άλλα σαλόνια πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ μίλησε για το θέμα των διοδίων θυμίζοντας «τις αυξήσεις τις οποίες είχε αρνηθεί ο κ.Χρυσοχοϊδης πριν από ένα μήνα στη Βουλή…» Είναι ασύλληπτο να θέλεις να πας μέχρι τη Λαμία και να πρέπει να βάλεις από την τσέπη σου 20-25 ευρώ». «Είναι καραμπινάτη ιστορία που πρέπει να ψάξει ο εισαγγελέας» τόνισε σχετικά.

Ακούστε το ηχητικό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ