Κουίκ: Η αντιπολίτευση δείχνει μικροψυχία έξω από τα όρια της λογικής

Για μικροψυχία κατηγόρησε την αντιπολίτευση ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη επισημαίνοντας ότι αντίθετα «το καλοκαίρι με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχαν δείξει ότι στηρίζουν λύσεις που είναι μέσα στο ευρώ και την Ευρώπη, σε δύσκολες περιπτώσεις».

«Αλλά βέβαια, με νεοφιλελεύθερους δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλη προσέγγιση. Αυτή η μικροψυχία που δείχνει η αντιπολίτευση θεωρώ ότι είναι έξω από τα όρια της λογικής» σημείωσε ο κ. Κουίκ.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ υποστήριξε ότι «οι δηλώσεις που έκανε σήμερα ο συνήθως «δύσκολος» κ. Σόιμπλε ότι θα έχουμε συμφωνία και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο, τις επόμενες δύο εβδομάδες, κι αμέσως ακολούθησε ο κ. Ντάισελμπλουμ, δείχνουν πως βαδίζουμε σε ένα δρόμο για τη λύση του θέματος».

Αναφερόμενος στις γραβάτες που χάρισε χθες ο κ. Καμμένος στον Πρωθυπουργό, ο κ. Κουίκ επεσήμανε ότι η μια από τις δύο είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς ήταν στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. «Η Γάλλοι πραγματικά στήριξαν την Ελλάδα σ’ αυτή τη σκληρή διαπραγμάτευση και τον αγώνα της» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Σταθάκης: Ο “κόφτης” έχει ημερομηνία λήξεως

Σταϊκούρας: Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος σε αυτό που πάει να γίνει για το χρέος

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ