Κουίκ: “Ανεπιθύμητος ο Τόμσεν”

Κουίκ: “Ανεπιθύμητος ο Τόμσεν”

 

«Το ΔΝΤ εκφράζει τώρα την… αγωνία του για τις επιπτώσεις του προγράμματος λιτότητας στις ευρωπαϊκές χώρες! Προφανέστατα, πάνω απ’ όλα, εννοεί την Ελλάδα» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, για τις «όψιμες» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, «ανησυχίες το ΔΝΤ».

«Έναν χαρτογιακά ονόματι Πολ Τόμσεν τον ξέρει το ΔΝΤ; Είναι ο δικός τους άνθρωπος, σε μία συμμορία τριών, που ανέλαβε και εκτέλεσε το συμβόλαιο της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Ας αφήσει λοιπόν το σύστημα Λαγκάρντ και όλη η παρέα της εκεί στην Washington, τα κροκοδείλια δάκρυα και τις υπέρμετρες ανησυχίες. Οι οικονομικοί τους εκτελεστές, με τη βοήθεια των εδώ πρακτόρων τους, έκαναν αυτό που τους υπαγορεύει η λογική της Νέας Τάξης Πραγμάτων, των τοκογλύφων και του 4ου Οικονομικού Ράιχ.

Δηλώνω για μία ακόμα φορά ως Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι ο Πολ Τόμσεν είναι persona non grata. Ανεπιθύμητος να διαβεί ξανά το κατώφλι της πατρίδας μου» καταλήγει ο κ. Κουίκ.    

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ