Η Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του αγαπημένου ηθοποιού.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη για την απώλεια του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου

“Με τη μορφή και τη φωνή που απέπνεαν οικειότητα, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπηρέτησε επί δεκαετίες με το ταλέντο και την παιδεία του, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση. Εύπλαστος και προσαρμοστικός ηθοποιός, έχοντας υπηρετήσει σχεδόν όλα τα είδη του θεατρικού λόγου, υπήρξε από τους ηθοποιούς εκείνους, που είναι απαραίτητοι για την επιτυχία μιας  παράστασης, σε κάθε έκφραση της υποκριτικής. Από την αρχαία τραγωδία, μέχρι τη μεταγλώττιση ταινίας κινουμένων σχεδίων, έδειξε τον ίδιο επαγγελματισμό, την ίδια συνέπεια, την ίδια αποτελεσματικότητα. Αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους του, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα λείψει από το ελληνικό θέατρο. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους πολλούς φίλους του”.

Ο ηθοποιός Κώστας Τριανταφυλλόπουλος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει εκτός Αθηνών,  σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ