Κώστας Μπακογιάννης: Χαλαρή βόλτα στον Εθνικό Κήπο με τον γιο του πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Την πρώτη ημέρα χαλάρωσης έπειτα από τον προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε σήμερα Σάββατο (07/10), μαζί με την οικογένειά του, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης «έκλεισε» τη δική του εκστρατεία με την κεντρική ομιλία του χθες το βράδυ στην πλατεία Δικαιοσύνης και σήμερα βρήκε την ευκαιρία για να αφιερωθεί στην οικογένειά του.

Μάλιστα, με τον μικρό γιό του Δήμο, πήγαν βόλτα στον Εθνικό Κήπο και έπαιξε μαζί του στην παιδική χαρά, που πρόσφατα ανακαινίστηκε και αναβαθμίστηκε, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο πάρκο του κέντρου της πόλης, ενώ αργότερα συνέχισαν τη βόλτα τους και πέρασαν και από την πλατεία Συντάγματος.

«Ο λόγος είναι σε εσάς»

«Τώρα πλέον ο λόγος είναι σε εσάς», αναφέρει σε νέα ανάρτησή του που συνοδεύεται από βίντεο ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος παράλληλα κάνει έκκληση στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες.

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα πάρκο όπου ο κ. Μπακογιάνης είναι καθισμένος σε ένα παγκάκι από το οποίο αποχωρεί, ζητώντας συγγνώμη από πολίτη που τον πλησιάζει, λέγοντας «Συγγνώμη κύριε, έπρεπε να κάνω ένα βίντεο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ