Κορονοϊός: Το Μαξίμου εξετάζει την αυστηροποίηση των μέτρων απαγόρευσης – ΒΙΝΤΕΟ

Την αυστηροποίηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, με την Κυβέρνηση να σκέφτεται να εφαρμόσει τη δυνατότητα εξόδου από την κατοικία μόνο με την αποστολή SMS.

Βάσει του ρεπορτάζ, τα στελέχη της Κυβέρνησης ναι απογοητευμένα από τη στάση μερίδας πολιτών, και υπογραμμίζει ότι η ανάγκη λήψης νέων μέτρων είναι επιτακτική. Ανάμεσα στα μέτρα που εξετάζονται είναι να τεθεί περιορισμός στο ωράριο εξόδου που θα υπάρχει για τους πολίτες, βάζοντας παράλληλα χρονική διάρκεια ισχύος στα SMS προς το 13033.

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταργηθεί η δυνατότητα εξόδου με χειρόγραφο έντυπο, βάζοντας έτσι ένα ακόμα «φραγμό» στους μεγαλύτερους ηλιακά ανθρώπους, που αποτελούν και τις πιο ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Τέλος, αναμένεται να ληφθεί απόφαση και για τον αριθμό SMS που θα μπορεί να στείλει κάποιον στη σχετική εφαρμογή, καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αποστολής πολλαπλών μηνυμάτων μέσα στην ημέρα από τα ίδια πρόσωπα.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ