Κορονοϊός: Με μάσκες στην Ξάνθη Χαρδαλιάς και Τσιόδρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο της Ξάνθης μετά τα νέα κρούσματα στην περιοχή παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα οι οποίοι μετέβησαν εκτάκτως στην περιοχή για τον συντονισμό των έκτακτων μέτρων.

Και οι δύο φορούν την προστατευτική μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική στη “μάχη” προφύλαξης από τον κορονοϊό. Χαρδαλιάς και Τσιόδρας έφτασαν λίγο πριν από τις 9 π.μ. με το ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο του Νοσοκομείου Ξάνθης, ενώ στις 09:30 άρχισε σύσκεψη -κατά την οποία όλοι φορούσαν μάσκες- στο Δημαρχείο Ξάνθης με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, τους δημάρχους της ΠΕ Ξάνθης και τους επικεφαλής των εμπλεκόμενων φορέων στην εφαρμογή του νέου πλαισίου περιοριστικών μέτρων.

Σημειώνεται ότι τα νέα κρούσματα στην περιοχή οδήγησαν σε νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που τέθηκαν σε ισχύ από τις 6 σήμερα το πρωί. Τα περιοριστικά μέτρα, εκτός των άλλων, περιλαμβάνουν αναστολή λειτουργίας των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων, απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών τις βραδινές ώρες, καθώς και όλων των δημόσιων και ιδιωτικών συναντήσεων για 7 ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ