Κορονοϊός- Γεροβασίλη στον Realfm 97,8: Τα μέτρα κρίνονται εκ του αποτελέσματος

“Τα μέτρα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Υπάρχουν πολλά μέτρα σε θετική κατεύθυνση και νομίζω ότι τα γρήγορα αντανακλαστικά της κυβέρνησης βασιζόμενα σε επιστημονικά δεδομένα θα πρέπει να είναι διαρκώς σε εγρήγορση”, είπε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη μη διασπορά του κορονοϊού.

“Σε όλη τη διάρκεια της κυβέρνησης της ΝΔ, αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τη αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ. Όλα αυτά είναι βήματα τα οποία κάναμε στην κατεύθυνση της υπεύθυνης σοβαρής αντιπολίτευσης και δεν παρασυρθήκαμε παρόλο που προκληθήκαμε πολύ από λαϊκισμούς του άλλου χώρου. Εφόσον αυτή ήταν η τακτική μας και πριν, δεν μπορεί σήμερα που χρειάζεται και ευθύνη και εθνική συνεννόηση παρά να στεκόμαστε έτσι και όπως δήλωσε και ο Αλέξης Τσίπρας όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι στη διάθεση της Πολιτείας για να συμβάλουμε δημιουργικά στην κατεύθυνση της ορθολογικής αντιμετώπισης. Και η κυβέρνηση θα πρέπει να ομονοήσει μεταξύ της, διότι έχουμε δει αυτές τις μέρες και υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να συμπεριφέρονται ανεύθυνα”, σημείωσε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

“Σε μία οικονομία η οποία πλήττεται και θα πλήττεται όλο αυτό το διάστημα προφανώς θα πρέπει το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη να ανακρούσει σήμα. Το σήμα το δίνει το σύστημα υγείας και η ανάγκη στήριξης τους κοινωνικού κράτους, αλλά προφανώς μέσα σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων με ότι χρειαστεί προκειμένου να μπορέσουμε να βγούμε χωρίς τρομακτικές απώλειες από αυτή την κρίση”.Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ