Κόντρα Τατούλη-ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα Τατούλη-ΣΥΡΙΖΑ

 

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ της Πελοποννήσου, Κώστα Ζαχαριά, Δημήτρη Κοδέλα και Θανάση Πετράκου.

«Χέρι- Χέρι Τζιτζικώστας και Τατούλης» επεσήμαναν στην ανακοίνωσή τους οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

“Εκτός από τον κ. Τζιτζικώστα τα ίδια έκανε και ο κ. Τατούλης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Κάλεσε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να παραβρεθούν στους εορτασμούς για την ιστορική επέτειο. Το ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν ο εκλεκτός στις περιφερειακές εκλογές του  2010 αλλά και τα στελέχη του που είναι μέχρι και σήμερα συνεργάτες του τι έχουν να πουν; Θα καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ τον κ. Τατούλη και θα ζητήσει την  παραίτηση του;” τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές.

 

Σκληρή ήταν η απάντηση του Πέτρου Τατούλη.  “Θέλετε να κάνετε μόνο επικοινωνιακό σαματά! Όταν είπα ότι πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ, εσείς σιωπούσατε επιδεικτικά!” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσουν. 

 

“Οι κύριοι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν αυτήν την στιγμή τον πόλεμο του συμμορίτη, που τόσο καλά γνωρίζουν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις. Όταν έκανα την δήλωση κατά τα επεισόδια του Μελιγαλά  προκειμένου να κηρυχθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, εκείνοι σιωπηλοί, είχαν το κεφάλι τους βουτηγμένο στην λάσπη, σαν τη στρουθοκάμηλο. Μας έχουν συνηθίσει άλλωστε σε επικοινωνιακά τσιτάτα, σαν αυτό του προέδρου τους, του κ. Τσίπρα, ο οποίος δήλωσε μετά από ημέρες ότι η ΧΑ δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αλλά ενώπιον του νόμου! Φαίνεται ότι αυτή η φράση ακουγόταν καλύτερα ως σύνθημα για τους κατ’ επάγγελμα επικοινωνιστές δημοσιολόγους, που καταγγέλλουν ετεροχρονισμένα  και σιωπούν όταν οφείλουν να μιλήσουν”, υπογραμμίζει ο κ. Τατούλης.

 

“Η περιφρούρηση της Δημοκρατίας απαιτεί παρρησία λόγου και καθαρότητα πολιτικών θέσεων, την οποία οι συγκεκριμένοι κύριοι δεν μπορούν να καταθέσουν στο δημόσιο διάλογο, διότι δεν διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά, παρά εμμένουν να ασχολούνται ιδιοτελώς με πρωτόκολλα, απλώς και μόνο για να κάνουν λίγο επικοινωνιακό σαματά” προσθέτει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ