Κόντρα Πελώνη-ΣΥΡΙΖΑ για τον Τσίπρα στη Μύκονο και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της κυβερνητικής εκπροσώπου και του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο και με αιχμή το ζήτημα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για το “μίνι lockdown”, σημειώνοντας ότι “ο ελληνικός τουρισμός και η δημόσια υγεία είναι κρίσιμα ζητήματα για να αντιμετωπίζονται με αυτήν την αβάσταχτη ελαφρότητα”.

Η Αριστοτελία Πελώνη σχολιάζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει “λόγια του αέρα” και τον κατηγορεί για τη στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε συγκεκριμένες ομάδες εργαζομένων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζει την κ. Πελώνη ως γνήσια εκπρόσωπο “μια ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης”.

Αναλυτικά, η κυβερνητική εκπρόσωπος τονίζει σε δήλωσή της: “Ο κ. Τσίπρας επαναλαμβάνει από την αρχή της πανδημίας το ίδιο ποίημα. Μονίμως προβλέπει μια καταστροφή που δεν έρχεται. Περιοδεύει στο νησί των ανέμων, επαναλαμβάνοντας λόγια του αέρα. Το συνηθίζει, άλλωστε, όπως αποδεικνύει η στάση του στο θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για συγκεκριμένες ομάδες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν πώς ενώ τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς και σε συγκεκριμένες ομάδες, τώρα ανακάλυψε την …προαιρετική υποχρεωτικότητα και δεν ψηφίζει τη σχετική ρύθμιση στη Βουλή. Η νέα θέση του, δεν μας εκπλήσσει. Γιατί αυτός είναι. Και όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στην υπόθεση των εμβολιασμών, κάνει κουμάντο ο κ. Πολάκης”.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν ότι “στην κα Πελώνη δεν αξίζει ούτε να απαντήσει κανείς. Γνήσια εκπρόσωπος μια ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης, στις ανακοινώσεις της συναγωνίζεται πια ο εξυπνακισμός με την ανοησία”. “Άλλωστε μάλλον δε πρόκειται να μακροημερεύσει και αυτή σε αυτό το πόστο. Κάποιος θα κληθεί να πληρώσει τα σπασμένα για τις ατέλειωτες παλινωδίες του κ. Μητσοτάκη”, καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.