Κόντρα Μαριά με Κομισιόν και ένταση στην Ευρωβουλή για την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρή κόντρα με Κομισιόν και με ευρωβουλευτές μέλη του ΕΛΚ και των Φιλελευθέρων είχε στην Ευρωβουλή ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς για την υπόθεση Γεωργίου.

Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Νότης Μαριάς επισήμανε: «Το ζήτημα της τεχνητής διόγκωσης του δημοσίου ελλείμματος του 2009 αποδείχθηκε καθοριστικό προκειμένου να μπορέσει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να νομιμοποιήσει και να δρομολογήσει την ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στα μνημόνια.»

Ο Νότης Μαριάς υπογράμμισε ότι «η υπόθεση Γεωργίου έχει απασχολήσει τα ελληνικά ποινικά δικαστήρια στα οποία βρέθηκε. Η ελληνική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν έχει καμία αρμοδιότητα ανάμειξης στην ελληνική Δικαιοσύνη. Όλη αυτή η συζήτηση γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την διεθνοποίηση της νέας ποινικής υπόθεσης κατά του κυρίου Γεωργίου μιας και έχει ασκηθεί νέα ποινική δίωξη».

Κάλεσε παράλληλα τους ευρωβουλευτές «αν θέλετε βοηθήσετε τον κ. Γεωργίου να πάτε μάρτυρες υπεράσπισης στην υπόθεση του αντί να μιλάτε εδώ πολιτικά, πάτε στα ποινικά δικαστήρια να τον υπερασπιστείτε ως μάρτυρες όσοι νομίζετε ότι έχει δίκαιο ο κ. Γεωργίου».

Υπήρξαν έντονοι διαξιφισμοί του Νότη Μαριά με μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Φιλελευθέρων.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ