Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το πανό για τα Τέμπη στην Κουμουνδούρου

Πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε με αφορμή το πανό για την τραγωδία στα Τέμπη, που αναρτήθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το πανό, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει καμπάνια πάνω στις πλάτες των θυμάτων των Τεμπών».

«Με απόλυτο σεβασμό ακούμε όλα όσα λένε οι συγγενείς, όλα όσα λένε οι φίλοι των παιδιών αυτών, όσα λένε οι απλοί πολίτες, όλα όσα λένε αυτοί που θέλουν Δικαιοσύνη και το εκφράζουν με τον όποιον τρόπο πιστεύουν ότι θέλουν να το εκφράσουν. Αλλά, δεν μπορώ να μην σταθώ σε μία πρωτοφανή τυμβωρυχία, η οποία υπάρχει από μέρους της Αντιπολίτευσης, και ειδικά από την Αξιωματική Αντιπολίτευση. Πραγματικά, ντράπηκα όταν είδα μία τέτοια δουλειά, ένα πανό, λες και κάνουν καμπάνια πάνω στις πλάτες πονεμένων ανθρώπων, αυτό το οποίο είδαμε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα πράγματα είναι χυδαία», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Και ειδικά αν τα δει κανείς σε αντιπαράθεση με τις χαρούμενες σέλφι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πήγε, δήθεν, τεθλιμμένος για μια τέτοια πρωτοφανή τραγωδία και πήγε και έβγαζε χαρούμενος σέλφι, αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα να συμβαίνουν. Σκεφτείτε, δικαίως, τι θα μας είχατε πει αν έναν χρόνο μετά το Μάτι, είχαμε βάλει την Πειραιώς με μαύρα πανό και είχαμε προσπαθήσει να κάνουμε μία καμπάνια πάνω σε μία τραγωδία, πάνω σε ένα δυστύχημα», τόνισε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε πως πρόκειται για προσβολή και πως «πρέπει να σκύψουμε όλοι το κεφάλι. Δεν μπορεί να κάνουμε πολιτική και καμπάνιες πάνω σε ένα τραγικό δυστύχημα», ενώ υποστήριξε πως «χρειάζεται Δικαιοσύνη, άμεσα, χωρίς, προφανώς, καμία πρόθεση συγκάλυψης».

Σβίγκου: Ντρέπεται και η ντροπή με τις χυδαιότητες Μαρινάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

«Ντρέπεται και η ντροπή με τις χυδαιότητες Μαρινάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ράνια Σβίγκου, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τονίζει ότι, όμως «δεν θα καταφέρουν να αποκρύψουν τις ευθύνες τους για το έγκλημα των Τεμπών». «Προσβολή δεν είναι η μνήμη και ο αγώνας για αλήθεια και Δικαιοσύνη. Προσβολή είναι η συγκάλυψη.

Αυτό που κάνει η ΝΔ εδώ και 1 χρόνο», σημειώνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ