Κόντρα Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου για τον Ρωμανό

Κόντρα Αθανασίου-Κωνσταντοπούλου για τον Ρωμανό

Ειδική αναφορά έγινε στον Νίκο Ρωμανό από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την γενική συνέλευση  των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον χαιρετισμό της απευθυνόμενη προς τους δικαστές έκανε έκκληση να ακροαστούν την κοινή γνώμη και προσέθεσε ότι ο “Νίκος είναι στα χέρια σας, στα χέρια του σωφρονιστικού συστήματος και των δικαστών, σε αυτό το κράτος που ο ίδιος αμφισβητεί”.

Επίσης, η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι η “Δικαιοσύνη δεν εκδικείται ούτε εξοντώνει” και προσέθεσε ότι “θα είναι μια κηλίδα στην δικαστική ιστορία αν χάσει τη ζωή του ο Νίκος, την στιγμή που εκκρεμεί στα χέρια σας ένα δίκαιο έτοιμα του” να μπορεί να λαμβάνει άδειες για να σπουδάσει.

Σε απάντηση των όσο είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ο κ. Αθανασίου επανέλαβε ότι είναι αναρμόδιος για το ζήτημα των αδειών του Ρωμανού και αναφέρθηκε στο νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει για τις περιπτώσεις αυτές, ενώ τόνισε ότι την ερχόμενη Τρίτη θα ψηφιστεί στην Βουλή η τροπολογία που παρέχει το δικαίωμα της φοίτησης εξ αποστάσεως, δηλαδή μέσω διαδικτύου.

Τέλος, ο κ. Αθανασίου τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη ζωή ενός παιδιού, προσθέτοντας ότι θα περίμενε να ακούγονται πιο υπεύθυνες θέσεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ