Κοντονής στον Realfm 97,8 για Τσίπρα: Αυτό δεν συνιστά αποδοχή λαθών, είναι ομολογία

«Αφορμή για την δήλωσή μου δεν ήταν κάτι καινούργιο που προέκυψε δικό μου αλλά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού» δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Όταν ο πρώην πρωθυπουργός έρχεται μετά από τόσα χρόνια και λέει ότι βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι αθώους και ενόχους, κάπως έτσι το είπε, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό δεν είναι κάτι που δεν πρέπει να μας απασχολήσει. Το να πει ότι έκανε ατυχείς χειρισμούς στο θέμα των καναλιών, ωραία έγιναν. Όμως εδώ λέει ότι βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι. Ποιοι έβαλαν; Πρέπει να διευκρινιστεί από τον ίδιο» πρόσθεσε.

«Είχα μια υποψία όλα αυτά τα χρόνια, τα κατέθεσα στο ειδικό δικαστήριο και στην ειδική ανακρίτρια, η οποία έκανε την έρευνα γιατί με κάλεσαν να καταθέσω. Εκείνη την περίοδο παρακολουθούσα θεσμικά την έρευνα. Δεν είχα κάτι περισσότερο υπόψιν μου. Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τα στοιχεία προκύπτουν στη διάρκεια του χρόνου. Αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα, να πει ο πρώην πρωθυπουργός ότι βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι… Ποιοι βάλαμε; Τι είναι αυτό το πράγμα; Αυτό δεν συνιστά αποδοχή λαθών, είναι ομολογία» σχολίασε ο κ. Κοντονής.

«Να μου το εξηγήσει κάποιος και εμένα: Ποιος έβαλε στο ίδιο τσουβάλι, με ποιον τρόπο και ποιοι ήταν οι βραχίονες αυτής της ιστορίας. Αυτό πρέπει να μάθουμε. Διότι μέχρι τώρα αυτό έμενε στο σκοτάδι. Όταν τότε κατέθεσα στην ειδική ανακρίτρια και ρωτήθηκα σχετικά, θεωρούσα αδιανόητο ο τότε πρωθυπουργός να ήξερε κάτι από αυτές τις μεθοδεύσεις. Μπορεί στην πορεία αυτής της υπόθεσης να του έλεγαν διάφορα, αλλά πρώτα από όλα ήταν υπεύθυνος για αυτούς με τους οποίους συνομιλούσε» επεσήμανε.

«Εάν έθεσε τα πράγματα σε μια βάση αληθή, λέω ότι καλά έκανε επιτέλους» συμπλήρωσε. «Πρέπει να εξηγήσει όμως» σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ