Κωνσταντοπούλου στον Realfm 97,8: Η υπόθεση Γεωργούλη μοιάζει με την υπόθεση του Πολάκη

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε: «Με την υπόθεση Γεωργούλη τίθεται ένα σοβαρό ερωτηματικό και θαυμαστικό για το ποιους ανθρώπους επιλέγουν αυτά τα κόμματα που κυβερνούν, αυτούς που προβάλλουν ως πρότυπα. Με την ίδια ευκολία που προβλήθηκε, σήμερα αποκεφαλίζεται χωρίς πολλά-πολλά και χωρίς πολλές εξηγήσεις».

«Ο τρόπος με τον οποίο αποκεφαλίζεται ο Γεωργούλης είναι παρόμοιος με αυτόν που αποκεφαλίστηκε η Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ. Βλέπουμε την ευκολία που αποθεώνονται και κατακρημνίζονται πρόσωπα όταν παύουν να είναι χρήσιμα ή όταν αποκαλύπτεται ένα παρασκήνιο που εκθέτει το κόμμα που τους επέλεξε ως πρότυπα. Προβληματίζει το τι ξέρει παραπάνω ο ΣΥΡΙΖΑ, πέραν του ότι υπάρχει η καταγγελία και πόσο καιρό το γνώριζε και πόσο καιρό το έκρυβε. Σε κάθε περίπτωση αυτές είναι διαδικασίες και συμπεριφορές που αποκαλύπτουν την υποκρισία. Άλλο παριστάνουν ότι είναι και άλλο είναι» επεσήμανε.

«Η υπόθεση Γεωργούλη μοιάζει και με την υπόθεση του Πολάκη, όπου ξαφνικά τον καταδίκασαν επειδή υποτίθεται ότι παραβίασε τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ και τις ηθικές γραμμές, στη συνέχεια τον αγκάλιασαν ξανά και αυτή τη στιγμή ο κ. Πολάκης παριστάνει τον μεγάλο επαναστάτη κατά των μνημονίων τα οποία ψήφισε, κατά της τραπεζικής διαπλοκής που ως ενεργεία υπουργός δανείστηκε μεγάλα ποσά για προσωπική του χρήση προεκλογικά το 2019, κατά της υποταγής της χώρας στα μνημόνια που ο ίδιος έσυρε την χώρα ως εν ενεργεία βουλευτής και υπουργός. Μιλάμε για την αποθέωση της υποκρισίας, η οποία γίνεται πολιτική ταυτότητα» σχολίασε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Διεκδικώ οι πολίτες να έχουν επιλογή και να μην είναι εγκλωβισμένοι σε διλήμματα Σκύλλας και Χάρυβδης, γιατί αυτό είναι το δίλημμα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ποιος θα είναι δηλαδή ο καταστροφέας και όχι εκείνος που θα εκπροσωπήσει γνήσια τον κόσμο» σχολίασε.

«Η τοξικότητα είναι ένα εργαλείο που επιστρατεύουν εκείνοι που θέλουν να συγκαλύψουν τι πραγματικά είναι ο καθένας τους και πόσο δεν διαφέρουν καθόλου. Απλώς διεκδικούν να πολώσουν και να διχάσουν τον κόσμο, ενώ ζητούμενο είναι η ενότητα της κοινωνίας» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ