Κωνσταντοπούλου για Τέμπη: Να έρθει ο Μητσοτάκης στη Βουλή να δώσει απαντήσεις στους πολίτες

Απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος διερωτήθηκε «πού την είδαν τη συγκάλυψη;» για τα Τέμπη, δίνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλώντας τον πρωθυπουργό «να έρθει στη Βουλή να δώσει απαντήσεις στους πολίτες που απαιτούν Δικαιοσύνη».

Σε δήλωσή της, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επισημαίνει: «Ο κ. Μητσοτάκης αναρωτήθηκε από τις Βρυξέλλες πού είναι η συγκάλυψη στο Έγκλημα των Τεμπών. Η συγκάλυψη, κύριε Μητσοτάκη, είναι στην απουσία σας από τη Βουλή κατά τη συζήτηση για το Έγκλημα των Τεμπών».

«Η συγκάλυψη είναι στην υπόθαλψη της Κυβέρνησής σας, του εαυτού σας, του κ. Καραμανλή και όλων των συνυπαιτίων για αυτό το φοβερό έγκλημα, το οποίο επιμένετε να αποκαλείτε “δυστύχημα” ή “ατύχημα”. Η συγκάλυψη είναι στις παρεμβάσεις σας στη Δικαιοσύνη ακόμη και πριν λίγες εβδομάδες, για να αλλάξει χέρια η δικογραφία. Η συγκάλυψη είναι στο μπάζωμα, στην αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος, στην αποφυγή λογοδοσίας, στη βίαιη “ολοκλήρωση” της Εξεταστικής Επιτροπής χωρίς να εξεταστούν κορυφαίοι κεντρικοί μάρτυρες. Η συγκάλυψη είναι από την αρχή μέχρι το τέλος της εμπλοκής σας στην υπόθεση. Η συγκάλυψη είναι δυστυχώς άλλο ένα πεδίο προσωπικής, πολιτικής και ποινικής σας ευθύνης», υπογραμμίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ