Κωνσταντίνος Φλώρος: «Η Δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα τη δουλειά της, λυπάμαι για τον κ. Τασούλα» δηλώνει ο πατέρας του

«Η Δικαιοσύνη έκανε αμερόληπτα την δουλειά της, λυπάμαι για τον κ. Τασούλα που πήρε τόσο εύκολη απόφαση» δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του κ. Κωνσταντίνου Φλώρου αφού αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων τον Βασίλη Γραμμένο.

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος βουλευτής εξερχόμενος από τα δικαστήρια ανέφερε πως «ως γιος εκείνη τη στιγμή και ορμώμενος από το συναίσθημα θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Επειδή όμως φέρω και μία πολύ σημαντική ιδιότητα, αυτή του Έλληνα βουλευτή, έπραξα απολύτως λάθος. Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή. Και δεν αποτελεί παράδειγμα για Έλληνα βουλευτή».

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος παρέμεινε κρατούμενος από χθες, κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τη βιαιοπραγία εναντίον του βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κ. Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία, για διάπραξη κακουργήματος και έτσι ο ανεξάρτητος βουλευτής συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του.

Ο κ. Γραμμένος έχει κατάγματα στα ρινικά οστά, φέρει διάστρεμμα στην γνάθο του, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και του πήχη, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και αναρρωτική άδεια 10 ημερών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ